TUTORIAL TIPS LIRIK LAGU
ღ | ATYN PHOTOLOVER | ღ: baru masuk school , itulah jadinya xD

baru masuk school , itulah jadinya xD

 
 

 hye pembaca blog Atyn ..o^____^o..
today saya nak story pasal gelagat saya sewaktu baru masuk ke sekolah c(:

actually saya nak sangat post something , but tak tahu nak post apa .. then TER-detik dekat fikiran nak story pasal gelagat saya masa baru masuk school (darjah 1)
saya tahu , nanti ada jea hati / mulut yang akan cakap ,

" perlu ke nak story benda neyh ?" tak pun ,

" tak malu ke budak neyh ? " tak pun ,

" eleh , bajet HOT jea lah kau ! " tak pun ,

" kesah pulak aku ! >.< "

neyh lah manusia berfikiran kolot -.-'
oke , saya memang dah bersedia nak hadapi semua tuh .. tak salahkan kalau kita nak share sesuatu pasal story hidup kita ? lagi pun benda neyh bukannya pasal kutuk mengutuk , sekadar hiburan sajaa meyh :) just think positive keyh
#panjangnya budak gila pink neyh membebel -.-'
oke , let me story it keyh ..o^____^o..
selamat membaca and jangan gelak sakan pulak ! sebab saya tahu yang korang pun ada yang macam saya kan ? HAHAHA xD



neyh mak saya cerita dekat saya lah ..
mula-mula memang lupa , but bila mak dah cerita dekat saya , then baru saya ingat sikit-2 and sampai sekarang saya ingat lagi .. sebab apa ? sebab memang sweet sangat and kelakar pun ada -.-' ahaks
masa mula-mula masuk tuh , mak saya cakap saya happy sangat .. siap gelak ketawa bagai ..

tapi , bila dah masuk kelas , dah pilih tempat duduk , haha c(X air mata memeleh jatuh seyh ! #oke memang malu -.-' , mak saya cakap , saya menangis tak henti .. tapi menangis pelan-pelan lah , bukannya melalak telolong tuh , haha :D
sampai satu saat tuh , ada seorang budak perempuan datang and duduk dekat sebelah saya .. budak tuh tengok saya nangis , then dia pun cuba untuk pujuk .. mak saya cakap , dia ada cakap "ala , jangan lah nangis , nanti kita kawan keyh?" lebih kurang macam tuh lah .. ahaks xD so sweeeeeeettt ! kan ? kan ? kan ?
yang paling kelakar ,
tak lama lepas tuh , saya tak henti keluarkan air mata , dia pun ikut nangis sama .. tak pasal-pasal air mata dia pun ikut meleleh , haha c(X

kesian kau **** kan ? tak pasal-pasal kau pun ikut nangis masa tuh , kalau tak kau senyum jea :P

saya nangis sampai lah mak saya nak balik , eh ! jap , sebenarnya mak saya dah lama nak balik masa tuh .. di sebabkan saya neyh jea tak bagi mak balik , thats why mak terpaksa balik lambat sikit .. hee ^^ #sorry mak c(: then mak saya buat keputusan teman saya sampai waktu balik , haha :D manja kan ? oke , memang tak pun -.-' saya tahu itu

rasanya , bila nak ingatkan balik cerita neyh , memang gila malu lah .. super duper malu .. agaknya sekarang neyh budak yang ada dalam kelas tuh ingat ke tak yang saya nangis time tuh ? haha :D hope dorang tak ingat , malu seyh ! >.<'

"eh apa jadi dengan budak perempuan tuh?"

oke , dia berhenti nangis bila saya berhenti nangis .. bila ? masa mak saya cakap mak saya nak teman lah , ahaks xD kami still berkawan , and kami pernah jadi kawan rapat and paling rapat masa school rendah dulu .. masuk school menengah dah tak rapat sangat sebab masing-masing dah lain sekolah kan ? hurm -.-' tak pe , yang penting kami masih berhubung .. Facebook kan ada ? zaman dah moden lah you all ,

to budak perempuan tuh ---> kau ingat lagi ke tak ea moment tuh ?
kalau kau tak ingat , bagus lah , tak ada lah aku malu kuasa 100K .. tapi kalau kau ingat , boleh jadi sweet moment masa school rendah kan ? hee ^.^ kau memang sweet lah budak c(:

itu saja story Atyn .. ehek , boring ? i'm say sorry , saya tak ada cerita menarik macam korang .. best ? click LIKE dekat bawah post neyh keyh :) jangan gelak lebih-lebih sangat (kalau kelakar) , sebab korang pun macam tuh kan masa baru masuk school ? just tak seteruk saya kan ? oke fine -.-' haha



Lot Of Love ,
Atyn PhotoLover


THANKS SUDI MEMBACA ^.^

2 00 orang nak cakap:

Azlan Hasan said...

ok laa tu...hehehe..Strider time mula2 masuk sekolah dulu dah terpikir pasal cuti sebab nak tgk kartun..lagi boring..hehehe

Regards,
-Strider-

Atyn PhotoLover said...

haha :D
hamboi dia , baru masuk school dah fikir pasal cuti , haha xD minat cartoon lelebih tuh

This blog since September 2011. ©Copyrighted by Atyn Photolover. Please do not copycate this oke !