TUTORIAL TIPS LIRIK LAGU
ღ | ATYN PHOTOLOVER | ღ: Colgate jadi pembersih muka ? err :-/

Colgate jadi pembersih muka ? err :-/

ASSALAMUALAIKUM

hye all :)
thanks for wanting to come to my blog even it is not so beautiful and cute like other blog ..
mesti korang tertanya-tanya , apa kaitan gula-gula dekat atas tuh dengan tajuk ? kan jauh beza tuh pencuci muka , ubat gigi and gula-gula .. hee actually , saja jea nak letak gambar yang sweet-sweet supaya orang boleh terpikat .. korang terpikat tak ? terpikat tak ? haha :DD mestilah tak , sebab gambar gula-gula jea punnn , bukannya Aaron Aziz pun kannnnnnn ? kalau saya letak gambar Aaron Aziz , confirm girls yang kat luar tuh cepat-cepat terjah blog saya nih kannnnn ? di tambah pulak saya buat title "saya berdating dengan Aaron Aziz ? aww aww so romantic !" mesti girls jealous kannn ? then terus visit this right ? dan anda pasti sekarang tengah tersenyum lebar mendengar nama Aaron Aziz .. betul tak ? mengaku je lah girls , sebab saya punnn minat Aaron Aziz jugak :'p

berbalik pada tajuk , saya nak story pasal apa yang terjadi dekat saya dalam 3 or 4 hari lepas .. malam sebelum kejadian , #malam ke ? saya tidur lewat akibat FACEBOOK , haha :DD yeah , F.A.C.E.B.O.O.K .. tau kan pesbuk tuh apa ? oke good ~ saya tidur lewat sebab pesbuk tuh lah .. #padahal pesbuk tak salah , ye lah pesbuk tak salah , saya yang salah dok layan jugak pesbuk tuh sampai tidur lambat .. korang paham-paham lah ye , kalau dah tidur lambat , nak bangun pagi pun liat lah kannn ? liat macam tanah liat , hee ^.^ mak saya kejut saya pukul 6.30pagi .. awal kot , dah lah start habis school tuh saya selalu bangun 6.50pagi dan kadang-2 tidur balik sampai tengah hari .. #satu pengakuan jujur tau ! =.=' dengan mata yang layu tuh saya bangun dan senyuuuuuuuummmmmmmm ~.^

masuk toilet gosok gigi guna berus gigi and Colgate #memang lah gosok gigi guna berus gigi =.=' eh tapi ada lagi tau orang yang guna kayu sugi .. orang yang susah tuh , dorang tak mampu nak beli berus gigi , so dorang guna lah kayu sugi .. actually , kayu sugi lebih bagus dari berus gigi yang keras macam batu tuh .. back to story #dah berapa kali melencong tajuk , then cuci muka guna Colgate ! eh eh jap , kenapa Colgate ? fuhhhh ! nasib baik tak tepek dekat muka lagi you know .. kalau tak , memang saya dah cuci muka guna Colgate lah jawabnya =.=' actually saya guna Fair&Lovely #nak bagi tau jugak , biasalah mata tengah ngantuk , mamai lagi kannn ? Colgate dengan pembersih muka punnn dah nampak sama .. saya pulak lepas gosok gigi letak Colgate bersebelahan dengan pembersih muka , acano tak tersilap ? haha :DD

kesimpulannya , korang jangan masuk bilik air time mamai tauuuu ? haha :DD kang tak pasal-pasal saya cuci muka guna Colgate , awak gosok gigi guna berus kain .. hee



THANKS SUDI MEMBACA ^.^

8 00 orang nak cakap:

ahmad said...

erm, kelakar jer..hahaha

Atyn PhotoLover said...

@ahmad kelakar dia macam tak ikhlas jea :'P

e-zati alyxie said...

kelakar lah... tapi bagus juga kalau bersih muka pkai colgate bleh hilangkan jerawat... hehehehehe.. ^_^

Atyn PhotoLover said...

bukan setakat hilangkan jerawat jea @e-zati alyxie kita boleh putihkan , licinkan , dan kuatkan muka .. haha :DD

e-zati alyxie said...

betul tu,,@Atyn PhotoLover sape-sape yang muka sensitif bleh guna colgate sensitive pro-relief.... hehehehr

Yana Libra said...

tak pernah lagi la jadi camtu semamai mana pun..hehe

p/s:saya dah klik churp2 awk~~~ :D

Atyn PhotoLover said...

@Yana Libra haha :DD ye lah , ngantuk sangat kot masa tuh .. oke thanks saya tekan juga

Atyn PhotoLover said...

kannnn @e-zati alyxie ? boleh promote nih , keluaran terbaru UBAT GIGI pembersih muka ! haha :DD

This blog since September 2011. ©Copyrighted by Atyn Photolover. Please do not copycate this oke !