TUTORIAL TIPS LIRIK LAGU
ღ | ATYN PHOTOLOVER | ღ: Jatuh Cinta lagi ke ? err :-/

Jatuh Cinta lagi ke ? err :-/

ASSALAMUALAIKUM

hye korang semua ^.^
tajuk macam best jea kannn ? #best lah sangat =.=' err memang pada mulanya saya rasa macam tak nak couple dalam masa beberapa bulan .. I mean , saya tak nak couple sampai saya masuk U .. faham tak ? faham tak ? angguk je lah ye :') memang seriously saya nekad tak nak couple , seriously saya betul-2 nekad .. dah 3 orang lelaki saya tolak , err sorry #poyo macam orang masuk meminang jea =.='

tapi kannnnn , tak tau lah hati saya nih rasa macam dah berbunga balik jea .. hewhew dengan sape ? ehem ehem , nak tau ke ? nak tau ke ? adalah ~ secret lorh .. macam retis selalu cakap 
"tak nak cakap dulu sebab kita tak tau jadi ke tidak , yang penting sekarang nih kitorang tengah mengenal hati budi masing-2" tak gitu ? so , better saya tak cerita pape pasal someone tuh .. and saya pun tak nak berharap lelebih , kang kecewa sampai suicide pulak .. hewhew :')
sekarang nih , is better friend kannn ?
^.^


THANKS SUDI MEMBACA ^.^

4 00 orang nak cakap:

Yana Libra said...

slow2 ajer~~~ :)

ahmad hasif said...

waa.sapekah org itu??? hehhe

Atyn PhotoLover said...

kannnn @Yana Libra ? kita kenal-2 dulu lepas tuh baru fikir , betul tak ?

Atyn PhotoLover said...

@ahmad hasif secret , hee ^.^

This blog since September 2011. ©Copyrighted by Atyn Photolover. Please do not copycate this oke !