TUTORIAL TIPS LIRIK LAGU
ღ | ATYN PHOTOLOVER | ღ: Thanks to Aina Fashionalista Boutique (AFB)

Thanks to Aina Fashionalista Boutique (AFB)

ASSALAMUALAIKUM

hye guys ! 
first of all I love to say thank you to all bloggers and facebookers yang sudi komen about my blog .. yang mana komen negative , I'll take it and I'll fix that .. whatever it is , I appreciate your comment ..
thanks all sebab sudi luangkan masa just for comment my blog 
I'm glad to read positive comments but I'm not too proud of myself with their comments .. I'll make my blog look simple and cute like your face yang tembam tuh :'p

while I was edit my blog , ada bunyi orang ketuk pagar .. bukan ketuk pintu , ketuk PAGAR , ulang sekali lagi P.A.G.A.R .. saya pun terfikir jugak , "rumah siapalah yang bising tuh" , pagar tuh tak kunci kottt
tiba-tiba sorang budak yang saya jaga tuh bukak pintu rumah , then dia panggil "fatinnnnn" err :-/ siapa pulak lah yang serang saya kat rumah nih kannn ? seram jugak .. awwcak ! awwcak ! main cak-2 kejap dengan orang diluar *intai ke luar* .. ada seorang lelaki berbaju oren kelabu #ye lah kot , tak ingat warna dia dekat depan pagar rumah .. yeah , saya ternampak lambang "POS" .. baru saya teringat yang saya ada order shawl dari butik Aina Fashionalista ..  hari tuh saya masuk contest , then dapat tempat kedua and menang Voucher RM50 .. apa lagi , borong dekat butik dia lah kannn ? haha :DD

actually , that is my first time tau terima barang dari Pos Laju .. sebelum nih tak pernah pun , hee ^.^
hati nih dah tak sabar nak bukak and tengok macam mana rupa shawl tuh .. yes ! amat cantik and amat sweet sangat , haha :DD apa yang sweet ? warna dia lah , takkan rasa kottt .. hee

THANKS TO AINA FASHIONALISTA BECAUSE DO A CONTEST AND GIVE ME THE PRIZE :)


THANKS SUDI MEMBACA ^.^

9 00 orang nak cakap:

hasif said...

oh,first time pos laju sampai...sy x pernah lg...haha.. nk sy antar pakai abx ker??hahha...

ahmad said...

wah masuk pertandingan ape??? beznyer menang..

Atyn PhotoLover said...

@hasif abx tu apa ?

Atyn PhotoLover said...

@ahmad pertandingan dalam Facebook .. Show us your style ..

hasif said...

abx tu courier la sama mcm poslaju.. abx express.. waaa nie dah promote abx free nie...hihi.. wahai EN.Pengarah kasi sikit komisen...:D

Atyn PhotoLover said...

@hasif ouh , haha :DD awak kerja promote abx lerr nih ? hewhew

hasif said...

x dela... x kejer dgn sape2 pun..
hahaaha... untungla die dpt buat free advertisment oleh saaya....hiihi

cart kartika said...

great! ^^
follow u.
jemput komen entry ika.
senang x nk dpt bnda free??

http://cartiecacloset.blogspot.com/2012/02/benda-free-dalam-hidup.html

Atyn PhotoLover said...

@cart kartika oke I'll follow you dear

This blog since September 2011. ©Copyrighted by Atyn Photolover. Please do not copycate this oke !